Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη


Red Bull Art of Motion: Αθλητές από κάθε γωνιά της γης κάνουν απόβαση στη Σαντορίνη!

Το κυκλαδίτικο νησί έχει κατακλυστεί από παγκοσμίου φήμης freerunners! Οι αθλητές έχουν μετατρέψει τα λευκά παραδοσιακά σπίτια της Σαντορίνης σε…φυσική πίστα! Εντυπωσιακά tricks και περίπλοκες φιγούρες, με φόντο την ηφαιστειακή καλντέρα σηματοδοτούν την έναρξη του Red Bull Art of Motion που επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά! Την απόβαση τους στο νησί έκαναν πάνω από 100 φιλόδοξοι νέοι freerunners έχοντας όλοι […]

κυκλαδίτικο νησί έχει κατακλυστεί από παγκοσμίου φήμης freerunners! Οι αθλητές έχουν μετατρέψει τα λευκά παραδοσιακά σπίτια της Σαντορίνης σε…φυσική πίστα! Εντυπωσιακά tricks και περίπλοκες φιγούρες, με φόντο την ηφαιστειακή καλντέρα σηματοδοτούν την έναρξη του Red Bull Art of Motion που επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά!
Την απόβαση τους στο νησί έκαναν πάνω από 100 φιλόδοξοι νέοι freerunners έχοντας όλοι τους έναν κοινό στόχο! Να γίνουν μέρος αυτής της διεθνούς αθλητικής εμπειρίας και της παγκόσμιας κοινότητας του freerunning. Ο τρόπος; Η συμμετοχή τους στον Onsite Qualifier και η κατάκτηση μιας εκ των 5 τελευταίων θέσεων που ολοκλήρωσαν τη χρυσή 18άδα του Red Bull Art of Motion.
Ο Onsite Qualifier (S.A.F. Πολιτιστικό Μουσείο Σαντορίνης, 4 & 5 Οκτωβρίου) ολοκληρώθηκε σε δυο φάσεις. Στη Φάση A (Σαντορίνη, 4.10), 109 αθλητές διεκδίκησαν μια από τις 20 πολύτιμες θέσεις που οδήγησαν στη Φάση B. Ανάμεσα τους και οι 15 Έλληνες αθλητές, που είχαν πάρει το μαγικό εισιτήριο από το DK’s Tour of Motion που πραγματοποίησε ο παγκοσμίου φήμης αθλητής και καμάρι της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κυρσανίδης. Στη Φάση B (Σαντορίνη, 5.10), ύστερα από εντυπωσιακά tricks και runs, η κριτική επιτροπή κατέληξε στους 5 αθλητές που ξεχώρισαν, αφήνοντας έξω τον δις νικητή (2011 – 2012) Pavel Petkuns (LAT) επιλέγοντας πρωτοεμφανιζόμενους και πολλά υποσχόμενους αθλητές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετοιμάζουν το θρυλικό Mamounia Club!

...Έτσι δουλεύουν στη Σαντορίνη! (VIDEO)

Ακυρώνονται όλες οι αφίξεις της Sun Princess στη Σαντορίνη