Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2024

Σαντορίνη: Ανησυχητικές παρατηρήσεις κατά τον καθαρισμό βυθού για θερμοκρασία και ξενικά είδη (vid)

Εικόνα
Απορρίματα από τα Φηρά Πνευματικά Δικαιώματα Dive in action Από Ιωάννης Καράγιωργας Dive in Action και «Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης» ένωσαν τις δυνάμεις τους Η ομάδα δυτών της Dive In Action σε συνεργασία με τα στελέχη του προγράμματος «Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης» πραγματοποίησαν κατάδυση και καθαρισμό του βυθού σε δύο σημεία της Σαντορίνης. Οι έμπειροι δύτες που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια σε πολλά προγράμματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, βούτηξαν στην περιοχή Ρεμέτζο στις Αποθήκες Ακρωτηρίου αλλά και στον Όρμο των Φηρών στο παλιό λιμάνι της Σαντορίνης. Οι δύτες της Dive In Action είχαν δύο στόχους στη διάρκεια των καταδύσεων. Αρχικά, να συγκεντρώσουν και να ανελκύσουν όσα περισσότερα σκουπίδια και πλαστικά έβρισκαν στα δύο σημεία. Στην περιοχή Αποθήκες βρέθηκαν κυρίως παλαιότερα απορρίμματα και διάφορα ανθρώπινα αντικείμενα. Από την άλλη στον Όρμο των Φηρών τα απορρίμματα ήταν λιγότερα, διότι οι δύτες πραγματοποιούν συχνότερους καθαρισ

Η μάχη της ξαπλώστρας

Εικόνα
Ο Καλοκαιρινός καιρός ανεβασε οχι μονο το θερμόμετρο, αλλά και την κίνηση στις παραλιες της Σαντορίνης! Καμάρι & Περίσσα γεμίζουν απο τουρίστες την Κυριακή που ερχονται για να δροσιστούν και μαλιστα πληρωνουν μεχρι και 100 ευρω την ξαπλωστρα! Άλλες καφετέριες χρεωνουν κατ' άτομο και αλλες εχουν βαθμιδες. Οι τιμές αλλαζουν οσο πλησιαζει κανεις πρις τη θάλασσα!

Κέντρικ Ναν: Διακοπές στην Σαντορίνη παρά τις φήμες χωρισμού

Εικόνα
Ο Κέντρικ Ναν κάνει διακοπές στην Σαντορίνη με την Μπλεν Μεκκόνεν, παρά τις φήμες που υπήρξαν για χωρισμό τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αμερικανός αθλητής, που πρόσφατα συνέβαλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, χώρισε με τη σύντροφό του, Μπλεν Μεκκόνεν, και την έκανε unfollow στο Instagram. Οι εντάσεις στη σχέση τους φαίνεται να είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, κορυφώθηκαν όμως την Παρασκευή 14 Ιουνίου, την ημέρα που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αντί να γιορτάσει την επιτυχία της ομάδας του, ο Ναν βρέθηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα στη προσωπική του ζωή.

Άκου Santorini Sport FM 104.2!

Εικόνα
Τι να κάνω στην Σαντορινη όλη την ημέρα χωρίς αθλητική δράση;Λαθος! Συντονισου ραδιοφωνικά στον Sport Fm. Άκου Santorini ΣΠΟΡ-FM 104.2 και μάθε όλα τα αθλητικά νέα στον καλύτερο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας. Ολο το πρόγραμμα του bwin ΣΠΟΡ- FM 94.6 με έδρα την Αθήνα, σε περιμένει στο κινητό σου και το αυτοκίνητο του. Όλη η Σαντορίνη ακούει αθλητικά στον 104.2!!! Εσύ?

DIONYSOS in Atlantis στα Φηρά! Όαση δροσιάς με ποιοτικό φαγητό στο κέντρο της Σαντορίνης!

Εικόνα
Σας προτεινουμε οταν ερθετε στη Σαντορίνη να επισκεφθειτε τo εστιατόριο DIONYSOS in Atlantis! Θα το βρειτε ευκολα μέσα στα σοκάκια στα Φηρά! Μια όαση δροσιάς στο κέντρο της Σαντορίνης! Ενας άνετος, αλλά παράλληλα όμορφος χωρος για ποιοτικό φαγητό! Μέσα σε εναν καταπράσινο όμορφο κήπο θα απολαύσετε τα νοστιμα πιάτα που επιθυμειτε! Δοκιμαστε πραγματικη Ελληνικη κουζίνα με τα ντόπια παραδοσιακά προϊόντα! Ειμαστε σιγουροι οτι θα απολαυσετε το φαγητο σας & Θα μεινετε ευχαριστημενοι απο την εξυπηρέτηση. Δημιουργηστε αξεχαστες αναμνήσεις για να θυμαστε τις ωραίες στιγμες που περασατε στην ομορφη Σαντορίνη! Στο παρακατω βιντεο μπορειτε να δείτε τον χωρο μας!

Ι.Χ. έπεσε πάνω σε κολωνα

Εικόνα
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 06.40 το πρωί, με Ι.Χ. τύπου βανάκι (τρανσφερ) να καρφώνεται σε κολωνα και ντουβαρι ξενοδοχειου με ταχύτητα, σε στενό παρακείμενο δρόμο, (κοντά στο Μελτέμι bar) στην παραλία της Περίσσας Σαντορινης. Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγος, ενώ ο συνοδηγός που επέβαινε δεν έπαθε το παραμικρό. Στο σημείο έφτασε έγκαιρα η Αστυνομία και από αυτόπτες μάρτυρες κλήθηκε Ασθενοφόρο από την περιοχή Καρτεράδος το οποίο έφτασε έγκαιρα. Έρευνα για τις αιτίες του τροχαίου πραγματοποιεί η Αστυνομική διεύθυνση Θήρας. Το βανάκι ήταν εταιρικό Ι.Χ μεταφοράς τουριστών ξενοδοχείου στην Περίσσα.

EURO Nights στο Pistachio Grove στα Φηρά Σαντορίνης (Φωτό & Video)

Εικόνα
Η βραδιά χθες στο Pistachio Grove στα Φηρά της Σαντορινης πέρασε ομορφα, με τη νίκη της Αγγλιας κόντρα στην Σερβία για το Euro 2024. Σε ένα κοινό που στην πλειοψηφία τους στήριζε τα 3 Λιοντάρια, το σύνθημα “Its Coming home” δονούσε την ατμόσφαιρα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Άγγλος επιθετικός Τζουντ Μπελιγχαμ (παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης) με κεφαλιά στο 13ο λεπτό. Είχε 92 ενέργειες με την μπάλα, πράγματι πολύ κινητικός. Βασικός και για 74 λεπτά ο παίκτης του ΠΑΟΚ Αντριγια Ζιφκοβιτς. Το FONH μέσω του Santorinilivetv.blogspot.gr σας μεταφέρει όλα τα νεα για το Euro 2024 Ένα ακόμα ξεχωριστό sport event με τον αθλητικό Δημοσιογράφο Κώστα Δελή να ξεσηκώνει τους Άγγλους στο ημίχρονο. Δείτε την ανάλυση του Κώστα Δελή για τον αγώνα Σερβια – Αγγλια στο παρακάτω βίντεο. Απόψε (22.00) ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον αγώνα Αυστρία – Γαλλία. Ραντεβού στην πιο μεγάλη οθόνη της Σαντορίνης. Ραντεβού στον πιο όμορφο κήπο.

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Jerry's στα Φηρά Σαντορίνης (Φωτό)

Εικόνα
Το Santorini Live TV βρεθηκε στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού Jerry's στα Φηρά στη Σαντορίνη! Εντυπωσιακός χωρος και πολυ καλος κοσμος στο κεντρο της Σαντορίνης! Ευχομαστε καλες δουλειες και καλη σεζον!

CHILLI:Beach Bar Restaurant (Perivolos Santorini)

Εικόνα
Το Santorini Live TV σας Παρουσιαζει ενα καταπληκτικό Beach bar Restaurant στον Περίβολο Σαντορίνης! Γρηγορη εξυπηρέτηση απο ενα φιλικο προσωπικο, ενας ανετος και όμορφος αισθητικα χώρος για να απολαύσετε οχι μονο τον καφε σας αλλα και το φαγητο σας! Μια βουτια για δροσια και πισω στην ανετη ξαπλωστρα!

Στη Σαντορίνη Σήμερα (16/6) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για γυρίσματα εκπομπής

Εικόνα
Στη Σαντορίνη...ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής Στην Πάρο (την Παρασκευή 14/6), στη Νάξο (το Σάββατο 15/6) βρέθηκε και στη Σαντορίνη σήμερα (16/6) θα βρεθεί ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο λόγος των επισκέψεών του στα τρία αυτά νησιά των Κυκλάδων, είναι η νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 αλλά με παλιό κόνσεπτ μιας και θα είναι πάλι… ταξιδιάρικη όπως ο Όμορφος Κόσμος!

BALANCE: Βλέπουμε τους αγώνες EURO 2024

Εικόνα
Στο cafe Balance στην Παραλία της Περισσας σήμερα από νωρίς στις 19.00 βλέπουμε τον αγώνα της Σλοβενιας με την Δανία. Ελάτε σε έναν δροσερο χωρο να γευματισετε και να πιείτε μπύρες, χυμους αναψυκτικα. Πάρτε Παγωτά με διάφορες γευσεις, Smoothies, Sandwich, κρουασάν. Εκει θα ειμαστε σας περιμένουμε. 16/06/24: 19:00 🕕 SLOVENIA 🇸🇮 🆚 DENMARK 🇩🇰 (Mercedes-Benz Arena, Stuttgart)

EURO NIGHTS στο Pistachio Grove στα Φηρά με τον Sport Analyst Κώστα Δελή (Video)

Εικόνα
Μια ακόμη όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά έζησαν όλοι όσοι ήρθαν στο Pistachio Grove στα Φηρά Σαντορίνης, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ιταλια - Αλβανία (2-1). Στην πιο μεγάλη οθόνη της νήσου Σαντορίνης, ο Σερραίος αθλητικός συντάκτης Κωστας Δελής ανέλυσε τον αγώνα, στο υπέροχο μεγάλο κήπο του νέου καταστήματος. Η Αλβανία σόκαρε με το γκολ του Μπαϊράμι στα πρώτα 23 δευτερόλεπτα, αλλά η Σκουαντρα Ατζουρα το γύρισε με τα γκολ του Αλεσάντρο Μποστάνι και Νικολό Μπαρελα. Είχε και δοκάρι με τον Φρατεζι.

Euro Nights στο Pistachio Grove στα Φηρά με τον Kωστα Δελή Sport Analyst (Italia - Albania 22:00)

Εικόνα
Το Euro 2024 ξεκίνησε. Ο αθλητικός συντάκτης Κώστας Δελής απόψε θα βρίσκεται για ενα Sport event στο Pistachio Grove στα Φηρα. Βλέπουμε τον αγώνα Ιταλία - Αλβανία στις 22.00 το βράδυ και σχολιάζουμε στο ημίχρονο την αναμέτρηση. Μαζί και διαγωνισμός για μπύρες στους νικητές. Italy 🇮🇹 V Albania 🇦🇱

Στο POSEIDON Restaurant θα φας την καλύτερη πίτσα που έχεις φάει ποτέ στην Περίσσα Σαντορίνης!

Εικόνα
Στο POSEIDON Restaurant στην Περίσσα Σαντορίνης θα φας την καλύτερη πιτσα που έχεις φαει ποτε στη ζωη σου! Ελα και παρήγγειλε Special Pizza & Margarita Pizza και θα παθεις πλακα με τα υλικα που βάζει ο Μάγειρας! Κολαση φρεσκων υλικων & "Καταρράκτης" κασεριων που λιωνει στο χερι! Η Μαργαρίτα κοστιζει μονο 8,20€ και η Special Pizza 10,60€ Φοβερες τιμές! Στην Περισσα Σαντορίνης!

Euro Nights στην Ταβέρνα Περίσσα Σαντορίνης με τον Sport Analyst Κώστα Δελή (Πρεμιέρα EURO)

Εικόνα
Αρχίζει το EURO 2024 σημερα. Πρεμιέρα με Euro Nights με τον αθλητικό συντάκτη Κώστα Δελή να βρίσκεται στην Περίσσα Σαντορινης και να κάνει το πρώτο sports event. Μετά το ματς, ειδικό Live και στο FONH. Germany 🇩🇪 vs Scotland 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 (22.00) Ο Sport Analyst Κωστας Δελης θα διοργανωσει Euro Nights στην ταβερνα Περισσα Σαντορίνης! Δειτε μαζί τον αγώνα Γερμανια - Σκωτια στις 22:00 στις 14/6. Στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και ο νικητης θα κερδισει μπύρες για να τις απολαυσει με την παρεα του!

Γρήγορη εξυπηρέτηση στα ΚΤΕΛ Σαντορίνης

Εικόνα
Δεν υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση, συντονισμό, στόλο και οργάνωση από το ΚΤΕΛ Σαντορίνης. Έχει πολλά λεωφορεία πο μπορουν να εξυπηρετήσουν τουριστες. Με κλιματισμό και ανεση στην μετάβαση. Με ελεγκτές ανά διαδρομή και 3 από αυτές να είναι γυναίκες σε όλο το νησί. Ευγενικοί, φιλόξενοι, καλοντυμένοι. Με συχνά δρομολόγια κάθε ημέρα από το πρωι μέχρι το βράδυ και φυσικά καλές τιμές.

Κλόντια Σίφερ: Διακοπές με "οικογένεια, φίλους και καλή θέα" στη Σαντορίνη

Εικόνα
Το σούπερ μόντελ Κλόντια Σίφερ, επέλεξε την Σαντορίνη για τις καλοκαιρινές της διακοπές και προσώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Αν και δεν αποκαλύπτει το μέρος, όπου βρίσκεται, τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια με τις μπλε λεπτομέρειες, καθώς και η θέα μαρτυρούν ότι βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων. Σε άλλη φωτογραφία που ανάρτησε, φαίνεται καθισμένη σε μία ξαπλώστρα να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα με τους φίλους της. Σε άλλη φωτογραφία που ανάρτησε, φαίνεται καθισμένη σε μία ξαπλώστρα να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα με τους φίλους της.

EURO NIGHTS ΣΤΟ ACROPOLIS Restaurant στην Περίσσα Σαντορίνης

Εικόνα
Ερχονται οι αγωνες EURO 2024 και σου εχουμε την καλυτερη Πρόταση! Ελα στην Πρεμιερα του Euro στο Acropolis Restaurant στην Περίσσα Σαντορίνης και ζησε την ένταση του αγώνα Γερμανία - Σκωτια σε ένα συναρπαστικό sports events με τον Sport Analyst Κωστα Δελη Αθλητικό συντακτη του Santorini Live TV! Μαζι του & ο Ιταλος Claudio Cervelli! Στο ημίχρονο θα γινουν κληρωσεις με μπυρες!

“Πέταξε” για το μεγάλο ταξίδι ο Χανιώτης “Ερωτόκριτος” της Σαντορίνης! “Έφυγε” ο Γιάννης Χαρισάκης…

Εικόνα
“Πέταξε” για το μεγάλο ταξίδι ο Χανιώτης “Ερωτόκριτος” της Σαντορίνης! “Έφυγε” ο Γιάννης Χαρισάκης. Ένας αγαπητός Χανιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος άφησε πίσω του πραγματικά έντονο αποτύπωμα, “πέταξε” τις τελευταίες ώρες, για το μεγάλο ταξίδι. Ο Γιάννης Χαρισάκης, ένας άνθρωπος που έγραψε τη δική του ιστορία τόσο στα Χανιά, όσο και στη δεύτερη του ιδιαίτερη πατρίδα – όπως εξελίχθηκε για τον ίδιο και την οικογένεια του η Σαντορίνη – μετά από σύντομη και δύσκολη “μάχη” με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του “χτύπησε την πόρτα”, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς αλλά και τους πολλούς γνήσιους φίλους που ευτύχισε να κάνει, στο πέρασμα του. Πηγη: kriti360

Νέος δωρεάν χώρος στάθμευσης στα Φηρά

Εικόνα
Ένας νέος χώρος δωρεάν στάθμευσης δίνεται προς χρήση (11/6) στην περιοχή των Φηρών, συγκεκριμένα μεταξύ του βενζινάδικου ΕΚΟ και του φούρνου Μυλωνά, με είσοδο δίπλα στον πολυχώρο ΥΦΕΝ. Πηγη: Atlantea

Οδηγησαμε το Renault KADJAR! Η λύση στη Σαντορίνη από την Santorini Rent Point!

Εικόνα
/> Οδηγησαμε το Renault KADJAR & εντυπωσιαστηκαμε! Ενα ολοκληρωμενο αυτοκινητο τυπου τζιπ εκπληκτικο σε ολα! Η λυση στη Σαντορίνη είναι το Renault KADJAR! 1.3 Sport Edition Νοικιασε το κι εσυ στο Santorini Rent Point! Τηλεφωνησε τωρα και επελεξε ενα αυτοκινητο της επιλογης σου! 6948180612 / 22860 36113 Ζησε κι εσυ τον μυθο σου στη Σαντορίνη με ενα αυτοκινητο που παντα ηθελες να οδηγησεις!