Απόβαση Τουριστών στη Σαντορίνη


Η τουριστική σεζόν ξεκίνησε μετά το Πάσχα στη Σαντορίνη με τους Κινέζους, Αμερικάνους, Τούρκους και Γάλλους να γυρνάνε ήδη στα σοκάκια και να φωτογραφίζουν την ασυναγώνιστη θέα του νησιού.
Τους κορυφαίους γαμήλιους προορισμούς στον κόσμο, επιλέγει η τουρκική εφημερίδα “Haberler” εστιάζοντας σε κάποιους προορισμούς στην Τουρκία και στην Κύπρο, ενώ την πρώτη θέση την απονέμει στη Σαντορίνη. Αυτή την περίοδο αρκετές επενδύσεις έχουν γίνει στο νησί και η αγορά έχει ανανεωθεί όπως και πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες. Όλοι είναι προετοιμασμένοι για την καλοκαιρινή περίοδο και ήδη άρχισαν να καταφθάνουν λαμπερά ονόματα του Hollywood για τις διακοπές τους. Οι απευθείας πτήσεις αναμένεται να φέρουν περισσότερο κόσμο στο νησί που αγαπούν όλοι για τη μοναδική θέα, τα γραφικά σοκάκια και φυσικά το ηλιοβασίλεμα! 

“Ένα από τα μέρη που έχει επιτύχει παγκόσμια φήμη για μήνα του μέλιτος είναι το ελληνικό νησί της Σαντορίνης”, γράφει η τουρκική εφημερίδα. “Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο όσον αφορά το ηλιοβασίλεμα και είναι η σωστή επιλογή για ένα ρομαντικό μήνα του μέλιτος. Τα λευκοντυμένα ζωγραφιστά σπίτια, αλλά και τα πολύχρωμα, στη Σαντορίνη προσελκύουν την προσοχή με τα ατμοσφαιρικά δρομάκια της που χρόνο με το χρόνο γίνονται όλο και πιο πολύτιμα. ηφαιστειακή παραλία της Σαντορίνης στο Καμάρι είναι αρκετά δημοφιλής και είναι πολύ ευχάριστο να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα του νησιού. Για το μήνα του μέλιτος, η Σαντορίνη έχει πολλά μοναδικά ξενοδοχεία με καλή εξυπηρέτηση”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετοιμάζουν το θρυλικό Mamounia Club!

...Έτσι δουλεύουν στη Σαντορίνη! (VIDEO)

Ακυρώνονται όλες οι αφίξεις της Sun Princess στη Σαντορίνη