Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στη Σαντορίνη Αμερικανοί δημοσιογράφοι




11:07 πμ | 3 ημέρες πριν
Ακούστε το κείμενο της είδησης
  
Αμερικάνοι δημοσιογράφοι και bloggers φιλοξενούνται στη Σαντορίνη και στη Σίφνο στο πλαίσιο press trip που συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και το γραφείο του ΕΟΤ Νέας Υόρκης-Καναδά.
Το ταξίδι εξοικείωσης εντάσσεται στη στοχευμένη προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια για την προσέγγιση και το άνοιγμα της αμερικανικής τουριστικής αγοράς.
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΣτόχος του ταξιδιού εξοικείωσης είναι να γνωρίσουν οι Αμερικάνοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι εκπροσωπούν έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας, ηλεκτρονικά θεματικά sites και blogs με ευρεία απήχηση στο αμερικανικό κοινό, τις ξεχωριστές ομορφιές των νησιών και να βιώσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.
Οι Αμερικάνοι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στο ταξίδι είναι οι:
Lisa Bonner
Hello Beautiful magazine που απευθύνεται σε εξειδικευμένο κοινό ομορφιάς υψηλού εισοδηματικού χαρακτήρα (30.000 αναγνώστες το μήνα)
Nina Reeder
Upscale magazine (177.000 αντίτυπα το μήνα)
Gina Pace
New York Daily News (253,913 αντίτυπα & 26,112,348 on line επισκεψιμότητα)
Douglas Jay Singer
Jet Set Magazine (100.000 αντίτυπα το μήνα)
Charles Creekmur
EBONY Magazin & AllHipHop.com (3 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα)
Tους δημοσιογράφους/bloggers συνοδεύει η Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ Νέας Υόρκης-Καναδά, κ. Γκρέτα Καματερού.
Σημειώνεται ότι το ταξίδι αποτελεί συνέχεια του περσινού press trip που συνδιοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το γραφείο ΕΟΤ σε Ρόδο, Σύμη και Κω.
Με αφορμή την επίσκεψη των Αμερικανών δημοσιογράφων, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε:
«Η αμερικανική τουριστική αγορά παρουσιάζει μία μεγάλη δυναμική, την οποία δεν έχουμε αξιοποιήσει ακόμη στον επιθυμητό βαθμό. Οι αφίξεις αμερικανών τουριστών στην Ευρώπη εμφανίζουν σταθερή άνοδο, με την Ελλάδα να δέχεται επίσης αυξημένες ροές. Αυτή την τάση πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Οι Αμερικάνοι αγαπούν τη χώρα μας και την ιστορία της

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εντυπωσιακή & ταλαντούχα Βίκυ Κάβουρα

Μαγική από ψηλά η Σαντορίνη!