Ανεξάρτητο κρατίδιο Μυκόνου: To mall της luxury υπερβολής στην Ψαρρού και άλλες ιστορίες


H νεαρή κοπέλα που στεκόταν όρθια από το πρωί, δεν προλάβαινε να πάρει ανάσα στην παραλία της Ψαρρούς. Οι παραγγελίες και τα νοήματα να μεταβεί από την μια ξαπλώστρα στην άλλη έπεφταν σαν το χαλάζι, αλλά η ίδια δεν δυσανασχετούσε.
Τα tips ήταν πάντα υψηλά στο Nammos και η ίδια δεν είχε κανένα παράπονο από τους γαλαντόμους πελάτες που δεν έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν σε μια μέρα μερικές χιλιάδες ευρώ. H Pάνα Ζέιν είχε μείνει τόσο ευχαριστημένη στο πάρτι που είχε δώσει πέρυσι στο καλύτερο -κατά το Condé Nast- beach club του κόσμου, ώστε άφησε tip δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ για το προσωπικό του Nammos!
Εκείνη την Παρασκευή στις 30 Ιουνίου -το περίφημο τριήμερο του καύσωνα- στο νησί των ανέμων δεν φυσούσε ούτε κατά διάνοια, ακόμη και σε παραλίες όπως η Φτελιά και ο Πάνορμος, πόσο μάλλον στην Ψαρρού, τη πιο απάνεμη ακρογιαλιά της Μυκόνου.
Από τις έντεκα και μισή το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα πάνω από σαράντα tender έδεσαν στη προβλήτα του Nammos, αποβιβάζοντας διάφορες παρέες που ήθελαν να δροσιστούν μέσα στον καύσωνα.
Μια από αυτές όμως έτυχε ιδιαίτερης προσοχής κατά την άφιξή της γύρω στις τρεις το μεσημέρι, όταν όλη η παραλία ήταν γεμάτη, αφού το προσωπικό κινητοποιήθηκε άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο Mononews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετοιμάζουν το θρυλικό Mamounia Club!

...Έτσι δουλεύουν στη Σαντορίνη! (VIDEO)

Ακυρώνονται όλες οι αφίξεις της Sun Princess στη Σαντορίνη