Άγγελος Μιχαλόπουλος: O «λύκος της Wall Street» εγκαινιάζει στην Ίο ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο


Στα 15 καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο, που αξίζει να επισκεφθεί κανείς το 2018, εντάσσουν τη νέα ελληνική τουριστική επένδυση Calilo στην Ίο οι New York Times



Το Calilo, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το καλοκαίρι, είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του πρώην χρηματιστή της Wall Street, Άγγελου Μιχαλόπουλου, ο οποίος, σύμφωνα με τους New York Times, έχει αποκτήσει περίπου το 25% του νησιού.
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μιχαλόπουλος απέκτησε αρκετές εκτάσεις στο νησί για τουριστική αξιοποίηση, μέσω της εταιρείας «105 Ανώνυμη Τουριστική & Τεχνική Εταιρεία Εκμ. Ακινήτων». Όπως λένε χαρακτηριστικά οι ντόπιοι, όλη η περιοχή από το Μαγκανάρι μέχρι τον Μυλοπότα είναι δική του.
Το Calilo διαθέτει 30 σουίτες, θα διαθέτει συστήματα αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας και της γεωθερμίας, ενώ υλικά κατασκευής, όπως το μάρμαρο και ο γρανίτης, θα προέρχονται από την περιοχή. Η έκταση θα περιλαμβάνει επίσης μονοπάτια μήκους 6 μιλίων, θερινό σινεμά και βιολογικό κήπο με προϊόντα τα οποία θα χρησιμοποιούνται στο εστιατόριο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εντυπωσιακή & ταλαντούχα Βίκυ Κάβουρα

Μαγική από ψηλά η Σαντορίνη!