Τη δική τους «Σαντορίνη» φτιάχνουν οι Τούρκοι στη Σμύρνη


Με τις προκλήσεις της Άγκυρας να βρίσκονται στο «κόκκινο» και τον «σουλτάνο» να συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το παραλήρημα κατά της Ελλάδας, ένας Τούρκος κατασκευαστής αποφάσισε πως θέλει να δώσει στην χώρα του, όπως υποστηρίζει, λίγη από τη φινέτσα της Σαντορίνης!

«Park Yaşam Santorini», έτσι θα ονομάζεται το τεράστιο θέρετρο των 539 κατοικιών που κατασκευάζεται στη Σμύρνη της Τουρκίας από την IZKA Construction και το οποίο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sabah «θα παρέχει στους επενδυτές του ζωή χωρίς άγχος σε ένα ασφαλές περιβάλλον με θέα την πόλη της Σμύρνης».
sant2
Σύμφωνα με το turkeyrealestateinfo.com, real estate site της γείτονας, τα σπίτια στο συγκεκριμένο θέρετρο είναι «τύπου Σαντορίνης», δηλαδή εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική των σπιτιών του κυκλαδίτικου νησιού.
sant
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, πρόκειται για μία γειτονιά που θα καταλαμβάνει έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων, με τα συγκροτήματα να αποτελούνται από 5 και 8 ορόφους. Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα και οι τιμές των ακινήτων θα ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.
Δημοσίευμα των τουρκικών Μέσων αναφέρει ότι μέσα στο θέρετρο θα υπάρχουν αμέτρητες παιδικές χαρές, τεχνητές λίμνες και πισίνες.

Πηγη: CNN.GR


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετοιμάζουν το θρυλικό Mamounia Club!

...Έτσι δουλεύουν στη Σαντορίνη! (VIDEO)

Ακυρώνονται όλες οι αφίξεις της Sun Princess στη Σαντορίνη