Πετα με ελικόπτερο πάνω από τη Σαντορίνη

Οι πολύχρωμοι βράχοι της Σαντορίνης πέφτουν με δραματικό τρόπο μέσα στο μπλε της θάλασσας και στον άπατο βυθό της Καλντέρας. Σκεφθείτε πώς θά’ναι να το δείτε όλο αυτό από ψηλά.

Πετάξτε πάνω από έναν από τους πιο όμορφους και μοναδικούς νησιωτικούς προορισμούς του κόσμου και δείτε τον με τελείως άλλο τρόπο. Το βραχώδες τοπίο της Σαντορίνης περιβάλλει ό,τι απέμεινε έπειτα από μία από τις μεγαλύτερες ηφαιστειακές εκρήξεις στην ιστορία. Στου βράχους αυτούς έχουν χτιστεί κλιμακωτά λευκά Κυκλαδίτικα σπιτάκια. Το θέαμα, είναι ακόμα πιο μαγικό την ώρα του ηλιοβασιλέματος, καθώς οι πορτοκαλί και κόκκινες λάμψεις του ουρανού αντανακλώνται στο τοπίο και δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα, η οποία θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να ονειροπολήσετε.  Υπάρχουν, όμως, κι άλλες φυσικές ομορφιές στο νησί αυτό, τις οποίες μπορείτε να δείτε από ψηλά. Τέτοιες σπάνιες ομορφιές, είναι οι ηφαιστειογενείς βραχώδεις παραλίες, σε φανταστικές αποχρώσεις, όπως το κόκκινο της σκουριάς ή το μολυβί.

Ναυλώνοντας ένα ελικόπτερο στην Σαντορίνη, θα απολαύσετε μια πτήση πάνω από έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς στον κόσμο.  Αποτελεί τέλεια ιδέα για μια ρομαντική στιγμή, ιδανικό συμπλήρωμα για την περίπτωση συνεδρίου ή άλλης ομαδικής εκδήλωσης, εξαιρετική ψυχαγωγική εξόρμηση για  οικογένεια με παιδιά. Οι αναμνήσεις σας και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα θα διαφέρουν από οποιαδήποτε άλλη εκδρομή ή δραστηριότητά σας στην Σαντορίνη.
Δείτε περισσότερα εδω

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εντυπωσιακή & ταλαντούχα Βίκυ Κάβουρα

Μαγική από ψηλά η Σαντορίνη!