Αυτό ηταν το «καταφύγιο» των Brangelina στη Σαντορίνη

Το Perivolas Hideaway, το θερινό καταφύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί στη χώρα μας, είναι προσβάσιμο μόνο με ελικόπτερο και σκάφος, κρυμμένο κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα - ένας επίγειος παράδεισος: «Την εποχή όπου ο ελληνικός Τύπος τους έψαχνε από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη τη Σαντορίνη, εκείνοι έδειχναν να διασκεδάζουν με όλο αυτό το κυνηγητό, αφού ήξεραν ότι δεν πρόκειται να τους βρει κανείς», αποκαλύπτουν άνθρωποι που σχετίζονται με το Χόλιγουντ στην Ελλάδα και συνεχίζουν: «Ουδείς μπόρεσε να εντοπίσει κάποια δική τους ιδιοκτησία στη Σαντορίνη.
 Το ζεύγος Μπραντζελίνα δεν αγόρασε ποτέ σπίτι στη χώρα μας, απλώς νοικιάζει ένα κατάλυμα-υπερπαραγωγή που εξωτερικά παραπέμπει στις πριγκιπικές κατοικίες του Μαρόκου». 


Η συγκεκριμένη βίλα δημιουργήθηκε στα ερείπια παλιού εργοστασίου εξόρυξης ελαφρόπετρας και βρίσκεται σε ένα ονειρεμένο τοπίο που αποπνέει κάτι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό: «Και μόνο η τοποθεσία κάνει τη συγκεκριμένη βίλα ξεχωριστή», λένε αυτόπτες μάρτυρες: «Οι επισκέπτες της ζουν μεταξύ ήλιου και θάλασσας, βιώνοντας την απόλυτη ελευθερία, αφού τους δίνεται η αίσθηση ότι βρίσκονται σε κάποιο αυτόνομο νησί». Το λευκό δένει αρμονικά με τα γήινα χρώματα της πέτρας, η εσωτερική διακόσμηση παντρεύει το νησιώτικο μίνιμαλ με κάποια αποικιακά στοιχεία ενώ οι χώροι είναι άνετοι και φωτεινοί, γεγονός που προσδίδει μια νότα ελευθερίας.  Μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως οι ψηφίδες και τα φωτιστικά, προσδίδουν στον χώρο έναν σοφιστικέ αέρα, με την απλότητα να αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο. Η εν λόγω βίλα διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες με μπάνιο, μια king size σουίτα, τζακούζι, σάουνα και δύο πισίνες με αίθριο. Προσφέρει σκάφος που διευκολύνει τους επισκέπτες για τις μετακινήσεις τους, ενώ εκπαιδευτές και εξοπλισμός για σπορ όπως κανό και θαλάσσιο σκι βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεση των επισκεπτών.

Χολιγουντιανή ραστώνη και πριγκιπικά ξεσαλώματα

Στη βίλα Perivolas Hideaway, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί χαίρονται τη διαμονή τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και ενοχλητικούς παπαράτσι. Λέγεται μάλιστα ότι καταφτάνουν στο κατάλυμα της Θηρασιάς με ιδιωτικό γιοτ μαζί με τα έξι παιδιά τους, μια κουστωδία από νταντάδες και μια ολόκληρη λίστα απαιτήσεων, όπως η στα όρια της εμμονής χαμηλοθερμιδική διατροφή. Κάποιοι θέλουν τη δημοφιλή ηθοποιό να κάνει πολύωρη ηλιοθεραπεία φορώντας σκούρα γυαλιά και πλατύγυρο καπέλο και τον Μπραντ σε ρόλο τρυφερού μπαμπά να ασχολείται όλη τη μέρα με τα παιδιά. Το γεγονός ότι ο χώρος παραμένει άγνωστος στους παπαράτσι κάνει τους εξαιρετικά ανήσυχους Μάντοξ, Σάιλο, Παξ και Σαχάρα να παίζουν ανενόχλητοι. «Οι ιδιοκτήτες του οικήματος δεν έχουν επιδιώξει ποτέ τη δημοσιότητα, ειδικά γι’ αυτόν τον λόγο. Αποφεύγουν την προβολή του χώρου και δεν μιλούν ποτέ για τις επώνυμες αφίξεις στο Perivolas Hideaway», ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες. 

Ισως γι’ αυτό και να το προτιμούν ακόμη και μέλη των βασιλικών οικογενειών της Σαουδικής Αραβίας και του Κουβέιτ, που καταφθάνουν με ελικόπτερα χωρίς να μαθαίνει κανείς ότι απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στη μαγευτική αυτή γωνιά του Αιγαίου. Ούτε καν οι οικογένειές τους

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετοιμάζουν το θρυλικό Mamounia Club!

...Έτσι δουλεύουν στη Σαντορίνη! (VIDEO)

Ακυρώνονται όλες οι αφίξεις της Sun Princess στη Σαντορίνη