Zhidou: Η νεα εποχή ηλεκτροκίνησης έφτασε στη Σαντορίνη!


ZhiDou! Ήρθε και στη Σαντορίνη για να λύσει πολλά προβληματα μετακίνησης.

Πρόκειται για μια εταιρεία κατασκευής αποκλειστικά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που εμφανίστηκε το 2011 και σήμερα βρίσκεται σε τεράστια ανάπτυξη. Αυτή τη στιγμή λειτουργεί τέσσερα εργοστάσια συναρμολόγησης στην Κίνα, συνθέτοντας εξαρτήματα που εισάγονται από όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης. Επιπλέον, ένα νέο εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων βρίσκεται σε φάση κατασκευής στη Νότια Κορέα.
Η ZhiDou, η οποία είναι μέλος του ομίλου Zhejiang Geely Holding (το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις μάρκες Volvo, Polestar, Lotus, London Taxi, Proton, Geely Auto, κ.ά.) έχει ήδη επεκτείνει το δίκτυο διανομέων της  στην Ευρώπη. Στα άμεσα σχέδιά είναι επίσης η δημιουργία εργοστασίου κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, με χρονικό ορίζοντα το 2020.
Στην γκάμα των προϊόντων μας προς το παρόν περιλαμβάνονται 2 μοντέλα, τα D2 και D2S.Είναι ευέλικτα αυτοκίνητα πόλης, διθέσια, με μήκος που δεν ξεπερνά τα 2,8 μ. Βασίζονται σε κοινή πλατφόρμα, αλλά σημαντικά σε επίπεδο εξοπλισμού, κυρίως όσον αφορά στην πολυτέλεια. Και τα δύο προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις (τελική ταχ.90 χλμ./ώρα) και εξαιρετική αυτονομία (180 χλμ.) χάρη στην συστοιχία μπαταριών λιθίου, καθώς και δυνατότητα φόρτισης από κοινή πρίζα ρεύματος 220V (8ώρες) και ταχυφορτιστή 380V (50% σε 20’).
Το πακέτο εξοπλισμού των μοντέλων είναι πληρέστατο. Διαθέτουν όλε τις συνήθης ηλεκτρικές ευκολίες (ηλεκτρικά παράθυρα, καθρέπτες, κλειδαριές), υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, ηλεκτρονικό κλιματισμό, οθόνη πολυμέσων συστήματος Android (πλοήγηση, Bluetooth, USB, κ.λπ.), και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Επιπλέον διαθέτουν ανεξάρτητη ανάρτηση σε όλους τους τροχούς, 4 δισκόφρενα και τροχούς αλουμινίου.
Το D2S μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα, αλλά έχει σημαντικές διαφορές, εντός και εκτός. Το μοντέλο περιλαμβάνει πολυτελή εξοπλισμό (δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων, δερμάτινο τιμόνια πολλαπλών χρήσεων, αναβαθμισμένο διάκοσμο, κ.λπ.), ενώ διαθέτει διαφορετική μάσκα, προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα.Στον σημαντικό τομέα της εγγύησης το αυτοκίνητο διαθέτει 2 έτη για τα μηχανικά μέρη και 4 για τη συστοιχία των μπαταριών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετοιμάζουν το θρυλικό Mamounia Club!

...Έτσι δουλεύουν στη Σαντορίνη! (VIDEO)

Ακυρώνονται όλες οι αφίξεις της Sun Princess στη Σαντορίνη