Έκλεψε στη Μύκονο & τον συνέλαβαν στη Σαντορίνη



Από το ένα κοσμικό νησί στο άλλο ταξίδευε για να κλέβει ένας νεαρός αλλοδαπός, η δράση του οποίου έχει μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο των αστυνομικών υπηρεσιών όλων των Κυκλάδων. Μέχρι στιγμής, έχει εξιχνιαστεί μια κλοπή που διέπραξε στη Μύκονο αλλά συνελήφθη στην... Σαντορίνη!

Ήταν ξημερώματα Παρασκευής, όταν ο 19χρονος κατάφερε να ξαφρίσει 300 ευρώ από ένα κατάστημα εστίασης στη Μύκονο και αμέσως έσπευσε να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής προς Σαντορίνη! Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του τμήματος του νησιού των ανέμων, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ταξίδευε και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του αστυνομικού τμήματος Θήρας. 

Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη μόλις αποβιβάστηκε στη Σαντορίνη, τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν πάνω του και αποδόθηκαν στον δικαιούχο, ενώ ο 19χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. Ερευνάται, ωστόσο, αν κρύβεται πίσω και από άλλες κλοπές.

*** Στην Κατερίνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 37χρονος Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την έρευνα ως αυτός που διέρρηξε την είσοδο ενός καταστήματος τα ξημερώματα της Τετάρτης και άρπαξε 120 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετοιμάζουν το θρυλικό Mamounia Club!

Ακυρώνονται όλες οι αφίξεις της Sun Princess στη Σαντορίνη

Η εντυπωσιακή & ταλαντούχα Βίκυ Κάβουρα